Perspektivträning

Snabb skiss för att öva min (nästan ickeexisterande) förmåga att använda mig av perspektiv. Inget komplicerat, men alltid bra övning.

Kolskiss

Kolskiss av en vält vas. Är inte så van vid att jobba med kol, så jag ser det här som välbehövd träning.

Fiolspel

En väldigt liten och snabb skiss av en flicka som spelar fiol.

Något av det värsta jag vet är att skanna in teckningar i A3-format när scannern är i A4

Båda dessa bilder gjordes som en övning för att teckna tyg på teckningskursen jag gick på under hösten, och gjordes i A3 format. Tyvärr är min kära scanner i A4 format, vilket ledde till att samma teckning behövdes scannas två gånger.
Samma sak med denna - en skiss i A3 format. Denna bild hann jag tyvärr inte klart med, eftersom jag började på den i slutet av sista lektionen och jag hann inte färdigt innan motivet försvann och jag var tvungen att gå. Så den kommer nog att alltid förbi en WIP.

Mitt fanzinebidrag

Nu när det har gått nästan en vecka sedan Ruta till Ruta avslutades, så kände jag att det var dags för mig att ladda upp mitt bidrag till årets fanzine (Som jag förvånandsvärt nog var med i. Jag visste inte om det förrän jag besökte festivalen.) Tack till alla som köpte fanzinet! Det var fyllt med härliga serier av jätteduktiga tecknare, och jag nöjt av att läsa det. Längtar redan till nästa Ruta till Ruta.
 
 

Mitt bidrag till UngNTs serietävling

Här är mitt bidrag till UngNTs serietävling som pågick för några veckor sedan. Jag kom på delad andraplats (!) vilket jag verkligen inte trodde att jag skulle göra.

Glömde berätta för er - jag kom tvåa i UngNTs serietävling

Dagen innan deadline så skickade jag in ett bidrag som Norrköpings Tidningars ungdomsavdelning, UngNT, anordnade. Och gissa vad?
Jag kom tvåa! Blev jätteförvånad, och såklart glad.
Om du klickar på länken så kommer du till UngNTs sida, med alla finalbidragen. Mitt bidrag är det tredje.
http://nt.se/nyheter/?articleid=8028394

Ruta till ruta

Den här helgen pågår Ruta till Ruta här i Norrköping, och jag är en stolt deltagare i deras festivalfanzine. Det må bara vara 4 sidor, men jag är nöjd. Alla andra serier i häftet är helt otroligt bra, så om ni har lust tycker jag att ni ska gå och köpa er ett exemplar själva. ;)

Tecknarflickan

Här laddar jag, en 19-årig tjej från någonstans i Sverige, upp olika teckningar som jag skapar med hopp om att få konstruktiv kritik och utveckla mig som tecknare.

RSS 2.0